2B Bio Peeling

Heeft u last van medische huidproblemen? Of wenst u een beter en frisser huidbeeld? Dan is de 2B Bio peeling de perfecte oplossing.

De 2B Bio peeling is speciaal ontwikkeld voor een huid met problemen, zoals bijvoorbeeld:  Pigmentatie, littekens, vervuilde/ verwijdde  poriën, fijne lijntjes, of een verslechterd huidbeeld/reliëf. Na 1 behandeling kunnen wij u doen verbazen met de resultaten, en de problemen helpen te voorkomen.

In deze behandeling wordt er uitsluitend gewerkt met producten van de 2B Bio lijn, de producten bieden  een intensieve ondersteuning op de behandeling. De producten bevatten absoluut geen parfum, alcohol, kleur/ geurstoffen, en conserveringsmiddelen.

Behandeling procedure:

Tijdens deze behandeling wordt er veel aandacht besteed aan het diep reinigen van de huid. Ook worden hierbij heel secuur alle onzuiverheden en verstoppingen verwijderd. Elke porie word hierbij gecontroleerd. U kunt ervan verzekerd zijn dat er zich geen vuiltjes meer in de huid bevinden. Na het  reinigen wordt de behandeling vervolgd met de kruidenpeeling.

Deze peeling is op basis  van natuurlijke ingrediënten, o.a.:

  • Hekla Lava. Dit is een vulkanisch mineraal
  • Acaciagom: Natuurlijke afscheiding van de acacia senegal boom
  • Calendula: gedroogde goudsbloem

Deze hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten  werken zowel van buitenaf, als  van binnen uit,  en zorgen voor een  enorm versnelde cel aanmaak, met als gevolg: een dikker wordende huid. Hierbij wordt de hoornlaag overbodig, en op een  natuurlijke  wijze afgestoten. In de hoornlaag bevinden zich ook de huidproblemen  zoals bijvoorbeeld: hyperpigmentatie, grove poriën, acne, fijne lijntjes en  littekentjes.  Het afstoten van de hoornlaag kan na  de behandeling ervaren worden  als een lichte afschilvering, met een tintelend en gevoelig gevoel.  Ook worden hierbij alle dode huidcellen van de huid verwijderd, waardoor het onderhuidse vuil naar boven gebracht kan worden. Dit is bijvoorbeeld een veel voorkomende oorzaak bij acne.

De behandeling is verder geheel pijnloos. Ook zullen de roodheden in de huid  vrij snel verdwijnen.

Na de peeling wordt de huid gekalmeerd met een masker. Tegelijkertijd ontvangt u van de specialiste een persoonlijk gericht advies, en eventuele tips. Hierbij wordt er gekeken naar hygiëne, voeding en het gebruik van producten.

Voorafgaand de behandeling zal er een intake gesprek plaatsvinden. Hierbij bekijkt de specialiste naar wat er mogelijk en haalbaar is. In sommige gevallen is er een kuurverband nodig, bijvoorbeeld bij actieve acne of pigmentatie.

 

Ook kunt u uiteraard  een intake gesprek aanvragen, om te kijken of de behandeling u aanspreekt, en welke resultaten te behalen zijn.   Een intake gesprek is bij ons kosteloos en geheel vrijblijvend.