Facials BABOR

Onze behandelingsfilosofie: de BABOR methode

BABOR biedt ons als Specialisten de beste mogelijkheden om uw huid en uw wensen tegemoet te komen. BABOR is pionier van de professionele huidverzorging, en bied u de unieke kans om uw huidbeeld te optimaliseren. Babor staat bekend om zijn fijne, natuurlijke werkzame stoffen in luxueuze, actieve en verdraagzame huidverzorgingsproducten. Het resultaat sinds het 55 jaar bestaan van BABOR: Individuele precisie-cosmetica ‘Made in Germany’, in samenwerking met cosmetici.

De BABOR Face Treatments verwennen u met speciale toepassingstechnieken en gaan in op de individuele behoeften van elk huidtype. Naast een optimaal behandelingsresultaat dat u er jeugdig fris uit laat zien, door de inzet van afgestemde BABOR producten, hebben de verschillende massagetechnieken niet alleen een positief effect op de gezichtshuid, maar ook op het hele lichaam. Ontspanning, regeneratie en balans van het hele lichaam zijn het resultaat van de BABOR face treatments, die uw huid laten stralen.

BABOR producten voldoen aan de hoogste eisen en zorgen voor een duurzaam gezond huidbeeld en  respecteert de individualiteit van iedere huid. Want zo veelzijdig als de behoeften van de huid, zo doorslaggevend belangrijk voor haar schoonheid is de individueel afgestemde, juiste behandeling en gezichtsverzorging. Voor elk huidbeeld en elke huidtoestand heeft BABOR een keuze aan juiste producten klaar staan, om elke behoefte doelgericht te behandelen en te verzorgen.

Optimaal resultaat

Ampullensessie:

‘’Babor staat bekend om zijn hoog geconcentreerde ampullen, bij de ampullen sessie worden er meerdere en verschillende ampullen op de huid aangebracht, voor een overweldigend resultaat. Uiteraard worden de ampullen afgestemd op uw huidconditie.’’

 • Hydra Plus Active Fluid
 • Multi Active Vitamin Fluid
 • Stop Stress Fluid
 • New Skin Fluid
 • Tripple Booster Fluid
 • 3D Lifting Fluid
 • Algae Active Fluid
 • Lift Express Fluid
 • Lift Express Fluid
 • Purifying Active fluid
 • Colagen Booster Fluid
 • Intense Balancing Fluid
 • Revitalizing Oxygen Fluid

 

 

 

 

 

 

 

‘’Duurzaamheid & verantwoordelijkheid’’

Wie schoonheid wil behouden, moet respectvol en behoedzaam met haar omgaan. We behandelen ons milieu met het grootste respect. Tenslotte schenkt de natuur ons vele kostbare grondstoffen, waaruit wij onze hoogwaardige producten vervaardigen.

Niet in de laatste plaats is Babor daarom steeds bewust van onze ecologische en sociale verantwoordelijkheid. Verantwoordelijkheid en duurzaamheid: dat zijn de basisvoorwaarden en de diepste overtuiging. Deze overtuiging zet Babor in de praktijk om, waarin ze actieve milieubescherming bedrijven en sociale projecten in heel de wereld ondersteunen. Een goed geweten is een schoonheidsgeheim dat BABOR maar al te graag uitdraagt.

‘’Een hart voor dieren’’.

Bij het respect voor de natuur behoort natuurlijk het respect voor haar schepselen. Bij de controle van de effectiviteit van nieuwe werkstofcomplexen waren proeven op dieren voor Babor daarom absoluut taboe, nu én in de toekomst.

‘’Gewoon Lekker!’’

Headline haarmode nootdorp bied u de keuze uit verschillende behandeling, om in te spelen op het huidbeeld en de wensen van onze clienten. U kunt de inhoud van de behandelingen hieronder bekijken.

Babor heeft een groot assortiment aan producten, onderverdeeld in verschillende lijnen: Doctor babor, HSR, Baborganic, Babor men, Sea Creation, Skinovage PX, en Anti  Aging Sun Care.

Uiteraard stellen we de producten af op uw huidbeeld en huidconditie.