PLS 3 Phota Nova

De PLS 3 is één van de krachtigste apparaten wat betreft het ontharen. Definitief ontharen lukt alleen als de haarfollikel verwarmt word met 70 °C, dit halen echter lang niet alle IPL apparaten. bij een verwarming van 70 °C moet het apparaat voorzien zijn van een zeer krachtige huid contact koeler om het dragelijk te maken voor de cliënt. Met de PLS 3 bereikt u daarom veel sneller resultaat. Na enkele behandelingen ziet u al dat er kale plekjes zullen ontstaan.news2

Voor couperose en hyper pigmentatie geldt hetzelfde. Bij het behandelen van pigment heeft u vaak maar 1 a 2 behandelingen nodig. Bij couperose zijn dit gemiddeld 2 a 3 behandeling. Spineavi’s en tele’s zijn echter wel heel goed binnen 1 behandeling te verwijderen. De behandelingen worden altijd om de 6 weken uitgevoerd. dit heeft te maken met de nodige hersteltijd van de huid bij couperose en pigmentaite. Bij het definitief ontharen heeft dit te maken met de verschillende haargroei fases.

De kosten voor het behandelen met de PLS 3 worden altijd per persoon vast gesteld, dit is afhankelijk van de oppervlakte van het te behandelen gebied. De prijzen worden van te voren afgesproken ook kunt u ons bellen voor een idicatie hiervan.

Heeft u vragen? wilt u gebruik maken van ons apparaat? wilt u gebruik maken van een kosteloos en vrijblijfende intake gesprek of persoonlijk advies? Vraag dan naar onze specialiste: 015 310 55 80.