Lichaamsmassages

Pijnlijke spieren kunnen uw dagelijks leven doen beperken. Pijnlijks spieren bestaat voornamelijk uit opgehoopte afvalstoffen, ook wel een knopen genoemd. Deze knopen kunnen pijnlijke en vervelende klachten geven, en zullen niet vanzelf verdwijnen.

De specialistes helpen u de klachten te verminderen, te voorkomen, of zelfs te laten verdwijnen. Dit wordt gedaan door middel van drukpunten en knedingen op de spieren. Door meer druk uit te voeren op de probleemzones worden de afvalstoffen gedeeltelijk losgemaakt, en door effleurages afgevoerd. Oppervlakkige klachten kunnen meestal in één behandeling behandeld worden. Diepere klachten hebben meerdere behandelingen nodig, dit wordt geadviseerd in kuur verband.

‘’Geweldige beleving:’’

Hotstone massage:

De techniek van de hotstone massage is duizenden jaren geleden ontwikkeld door indianen, waarbij ze gebruik maakte van lava stenen. De langdurige warmte die de stenen afgeven helpen chronische klachten te verminderen, en desbetreffende spiergroepen te ontspannen. Wat uiteindelijk leidt tot vermindering van pijn.

De warmte bevorderd de doorbloeding in de spieren, waardoor afvalstoffen beter kunnen worden afgevoerd. De hotstone massage wordt toegepast met verschillende drukpunten, waardoor niet alleen het lichaam, maar ook de geest tot rust komt. De toegevoegde aroma’s zorgen voor een geweldige beleving, en bezorgen het lichaam een heerlijk moment van rust.

Ook de handen en de voeten hebben af en toe wat extra’s nodig. Hierin bevinden zich veel punten die ook klachten kunnen opleveren in andere gedeeltes van het lichaam. Dit heeft te maken met blokkades in de energie banen en kunnen worden opgelost door druk uit voeren op bepaalde plaatsen. Ook kunnen de hotstone steentjes kunnen geplaats worden tussen de tenen waardoor u de warmte door heel het lichaam ervaart.

Nazorg:

Na de behandeling is het belangrijk om minimaal 1 tot 1,5 liter water te drinken, dit heeft te maken met het afvoeren van de afvalstoffen. Om de behandeling zo goed mogelijk te kunnen afstemmen op uw wensen bieden wij verschillende behandelingen aan.