TOOLS

CHI G2 TANG

CHI Stijltang G2 bestaat uit een vernieuwende technologie. De platen van de stijltang zijn keramisch en voorzien van titanium, waardoor de stijltang voor ieder type haar geschikt is. De vernieuwende technologie heeft vaste standen waardoor de temperatuur gemakkelijk in te stellen is. Deze vaste standen zijn gebaseerd op het haartype, hierdoor is het meteen duidelijk welke temperatuur u het beste kan gebruiken voor de styling. De eerste temperatuurinstelling is 180 graden en is speciaal voor fijn en dun haar. Het LCD display wordt op deze temperatuurinstelling blauw. De tweede temperatuurinstelling geeft de kleur groen aan, dit wil zeggen dat de temperatuur van de CHI G2 Stijltang de 200 graden heeft bereikt. Deze temperatuur is perfect voor normaal haar. De laatste temperatuurstand van de CHI stijltang geeft de kleur rood aan, de stijltang is dan opgewarmd op 220 graden. Deze stand is perfect voor dik haar. Doordat deze functie afgesteld is op het haartype zal het haar niet beschadigen door een te warme temperatuur. Door deze temperatuurfunctie is de CHI stijltang erg gebruiksvriendelijk. Daarnaast kan bij de CHI G2 de temperatuur ook naar persoonlijke wens worden ingesteld. Bij het bereik van 180 graden is de temperatuur in te stellen met stapjes van 5 graden.

 • Temperatuur in te stellen naar persoonlijke wens
 • Instelbaar van 80 tot 220 graden
 • 3 verschillende temperatuurstanden, geschikt voor ieder haartype
 • Ionische technologie
 • Dual voltage
 • Makkelijk in gebruik

CHI ORBIT

CHI Digital Orbit Interchangeable 3 in 1 Krultang bevat drie verschillende opzetstukken, die elk een andere krul maken. De krultang bevat een keramische heater die negatieve ionen produceert. Deze ionen zorgen ervoor dat het haar van binnenuit verwarmd wordt en behoudt het natuurlijke vochtgehalte. Ook zijn de staven van de CHI Digital Orbit Interchangeable keramisch. Dit voorkomt beschadigingen aan het haar. In tegenstelling tot traditionele krultangen, werkt de CHI Digital Orbit Interchangeable niet met een klem.

Deze krultang wordt geleverd met een hittebestendige handschoen. Deze handschoen biedt een unieke bewegingsvrijheid en is ideaal voor het creëren van natuurlijke krullen.

De CHI Digital Orbit Interchangeable 3 in 1 Krultang is instelbaar in temperatuur en geschikt voor ieder haartype. Daarnaast heeft de krultang een timer functie. De krultang schakelt automatisch uit na de aangegeven tijd. Tenslotte heeft de CHI Digital Orbit Interchangeable een draaibare snoer, wat de krultang erg gebruiksvriendelijk maakt.

CHI ARC

CHI ARC Automatische Krultang bevat een keramische heater die het haar in enkele minuten omtovert tot een mooi kapsel. De keramische warmte zorgt ervoor dat het haar langdurig zal krullen zonder het haar te beschadigen. De digitale temperatuurinstelling is zichtbaar in een mooi LCD display. Door deze temperatuurinstelling zal het haar niet onnodig beschadigen door te veel warmte. Door de roterende stang kan er elke keer een perfecte krul gemaakt worden. Doordat de krul automatisch wordt gemaakt gaat het stylen eenvoudiger en sneller dan ooit. De automatisch roterende stang  zorgt ervoor dat het haar de perfecte spanning en draai krijgt, hierdoor is er een langdurig behoud van de krullen. Het speciale handvat van de CHI Arc Automatische Krultang zorgt ervoor dat de pols geen ongemak krijgt bij het krullen van het haar. De roterende stang kan beide kanten op draaien, zowel links als rechts.

 • Automatische roterende stang
 • Digitale temperatuurinstelling (80 tot 210 graden celsius)
 • Creëert een perfecte spanning en draai voor de krul
 • LCD display

CHI TOUCH FOHN

CHI Digitale Touch Screen Haardroger is de eerste föhn die bediend kan worden door middel van een touch screen. Omdat de CHI Digitale Touch Screen Föhn negatieve ionen produceert, wordt de droogtijd verkort. De negatieve ionen dringen diep door tot in het haar en zorgen ervoor dat het haar van binnenuit gedroogd wordt. Ook zorgen de negatieve ionen ervoor dat de natuurlijke vochtbalans op peil wordt gehouden. De föhn heeft een duidelijk LCD scherm waarop de temperatuur- en blaasstand gemakkelijk zijn af te lezen

 • 1800 watt
 • licht gewicht
 • Koude luchtknop
 • Drie blaasstanden
 • Drie warmtestanden