Silk Therapy

Zijde bevat 17 van de 19 aminozuren in het haar die een sterke gelijkenis vertonen. Herstelt beschadigde gedeelten in het haar en creëert een gladde schubbenlaag. Versterkt het haar en voorkomt beschadiging door styling tools. Revitaliseert het haar en zorgt voor een zacht, soepel en glanzend resultaat.

Color therapy

Mooie salonkleuringen verdienen speciale zorg en BioSilk Color Therapy levert totale kleurbescherming met de kracht van zijde, rooibos en een combinatie van kruisbes- en bamboe-extracten. Alle Color Therapy producten bevatten VibraRiche® voor maximale kleurechtheid en glans, A-hydroxy fruitzuren en vitamine A en E met antioxidant-eigenschappen evenals UV- absorberende ingrediënten.

Volumizing Therapy

BioSilk bevat zijdeproteïnen met elementen van het Hair Volume Complex en de versterkende kracht van rijstproteïnen. De essentiële ingrediënten activeren en verfrissen de hoofdhuid, revitaliseren het haar en geven body en glans zonder het te verzwaren. Door UV-absorptie wordt het haar beschermd tegen schadelijke invloeden van de zon. Gluten-, sulfaat- en parabenenvrij. Niet getest op dieren.

Hydrating Therapy

BioSilk Hydrating Therapy doordrenkt futloos en beschadigd haar met de hydraterende werking van maracujaolie, quinoa en de kracht van zijde met als resultaat gladde en glanzende lokken. Deze ingrediënten zorgen voor een droge hoofdhuid, geven een gezonde haargroei en bevorderen vitaliteit. De lichte textuur wordt gemakkelijk geabsorbeerd en kalmeert en controleert broos en beschadigd haar.

Summer Therapy

Veelvuldig zwemmen en zonnen kan het haar beschadigen en uitdrogen. BioSilk Summer Therapy is ontwikkeld om uw haar in vier stappen te beschermen en te verzorgen. De vier producten bevatten zijdeproteïnen die het haar beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals zon, zee en chloor. Daarnaast zorgt dit ingrediënt voor zijdezachte haren en gaat het kleurvervaging tegen.