Depot – The Male Tools

Depot The Male Tools & Co eert de traditie van de verzorging van mannen met een geavanceerd en uitgebreid concept. De verfijnde maar toch eenvoudige, doelgerichte producten die deel uitmaken van deze lijn zijn moderne must-haves gebaseerd op traditionele formules: ware klassiekers voor de hedendaagse man.

biedt een compleet assortiment aan van mannenverzorgingsproducten en voorziet daarmee in de vraag van mannen, aangepast aan hun behoeften. Specifieke producten van een hoge kwaliteit met een sterke identiteit die gemaakt zijn voor veeleisende mannen.

DEPOT® Mysterieuze of extreem eenvoudige GEUREN. Warm of fris, houtachtig of een beetje bloemig, suggestief en verleidelijk. Een keuze die zorgvuldig gemaakt moet worden: de geur van ons huis, onze ruimte, laat zien wie we zijn. Maak je keuze. uit de diverse home producten van Depot leverbaar deze bestaan uit de Ambient Fragrance Candle depot no.901 in de geuren Black Pepper, Oriental Soul, Dark Tea en Classic Cologne maar ook de Ambient Fragrance Home spray depot no.902 in deze geuren en de Ambient Fragrance diffuser depot no. 903

Depot producten bestaan uit: shampoo, conditioners,stylingsproducten, matte paste, waxen, strong gels, verstevigers, hairspray, pomades, clays.